ALTERNATIVNA POVIJEST PDF

“Alternativna historija, tom I – IV” – TKD Šahinpašić, Sarajevo ili Interliber (www. ); “Alternativna povijest – tragovima Atlantide” – Indrija, Zagreb. Alternativna povijest – Page 1 of 1. (Moderated by: syncmaster, someone91) Users browsing this forum: None, Post new topic. Wellcome! > Alternativna povijest. Alternativna historija je naziv za specifičan podžanr spekulativne fikcije, odnosno naučne fantastike čija je radnja smještena u fiktivne svjetove u kojima je.

Author: Yozshunris Mektilar
Country: Guadeloupe
Language: English (Spanish)
Genre: Business
Published (Last): 17 October 2015
Pages: 278
PDF File Size: 13.3 Mb
ePub File Size: 15.12 Mb
ISBN: 996-7-23617-232-7
Downloads: 75268
Price: Free* [*Free Regsitration Required]
Uploader: Shakakora

Juliana otkriva da je Trudy nosila film u Canon City u Coloraduu Neutralnoj Zonigdje je namjeravala da se sretne s nekim. Ovo alhernativna Franka na plan da ubije japanskog krunskog princa i princezu koji dolaze u posjetu, ali na kraju odustaje od svoga plana. Eventualno se Joe miri s Heusmannom na osobnoj razini i potom postaje zamjenik kancelara nakon Hitlerove smrti.

MTA-ov glasnogovornik Kevin Ortiz je ustvrdio: Molimo vas da primijetite da su to komercijalne reklame. Iz Wikipedije, slobodne enciklopedije. The Man in the High Castle poviest.

Check date values in: Dobavljeno iz ” https: Imenski prostori Stranica Razgovor. Drugi projekti Wikimedia Commons.

Alternativna historija – Wikipedia

Ova stranica je zadnji put izmijenjena Henry Jackman Dominic Lewis. James Hawkinson Gonzalo Amat. U japanskom San Franciscu, Juliana Crain dobija paket od sestre Trudy, da bi nedugo zatim vidjela kako je ubija japanska policija. Ukrcava se u bus za Neutralnu Zonu da dostavi film umjesto Trudy. Juliana uspijeva odgurnuti agenta preko ivice u njegovu smrt. Thomas Schnauz i Evan Wright. Thomas Schnauz i Jace Richdale. Primoravaju ih da im dadnu filmove i da odu. Kad se dovoljno udaljila, Juliana spaljuje automobil i sakriva se.

  ALOJZ BENAC PDF

U Reichu, SS kapetan Connolly je pod sumnjom Smitha da je organizirao napad pokreta otpora na njega i zbog putanje kojom dolazi na posao. Victory in America Day. Joe proslavlja Dan Pobjede u Smithovom domu. Juliana prihvata posao kod Tagomija dok nastavlja svoju potragu za odgovorima. Smith da da se Wegener uhiti.

Smith hvata Joea kako pretura po njegovim papirima. Epizoda je nazvana po istoimenoj pjesmikoju tijekom epizode izvodi Lini Evans s japanskim tekstom koji je ona napisala.

Franka u filmu pogubljuje Joe u SS uniformi. Smith saznaje da Heydrich priprema zamku. Heydrich zahtijeva Altsrnativna lojalnost pred Wegenerov atentat na Hitlera. Wegener pozdravlja svoju obitelj i odlazi u Hitlerov alpski dvorac mjesto snimanja je dvorac Hohenwerfen.

Smith hvata alternatinva Heydricha i prijavljuje ga Hitleru. Karen i Lem se suprotstavljaju Juliani jer nije pucala u Joea, koja potom biva omamljena. Karen je ubijena u razmjeni vatre.

Alternativna historija

Kidoa prisiljava Okamura da pusti Eda. To taji od Joea. Frank saznaje o Julianinom prebjegu u Reich, ali ne vjeruje Garyju da ih je izdala. Smith nije u stanju da ubije svoga sina kad je dobio priliku za to. Tijekom povikest za Dixonom u njegovom starom stanu, progone je i zamalo ubijaju dva nepoznata agenta. Erik Oleson i Rick Cleveland. Osupnut je kad zatekne Noriyukea u braku s alternativnom Julianom s njihovim sinom.

  LA76818 DATASHEET PDF

Semir Osmanagić

Frank dobija zadatak da podmetne bombu u luci, gdje je general Onoda u posjeti. Ipak, Frank prekida misiju kad otkrije da Japanci tamo potajno grade nuklearnu bombu. Juliana dijeli s Dixonom svoju sumnju da je Hitler mrtav.

Frank saznaje od Arnolda da ih je Juliana upozorila da napuste San Francisco i da ga nije izdala. Smith pogubljuje Heydricha, ali prije toga saznaje da se netko drugi krije iza cijeloga plana.

Tagomi gleda sa svojom alternativnom obitelji film o nedavnom testu hidrogenske bombe na atolu Bikini. Thomas se povjerava Juliani o svom stanju, ali njihov razgovor se potajno snima.

Prije operacije uvjerava Eda i Childana da napuste San Francisco. Sudbine Franka i Sarah nisu poznate. Priznanje koje Smith dobije inspirira Thomasa da se prijavi Odjelu za javno zdravlje za eutanaziju.